930 x122 grota rece

fc arges

(VIDEO) SUPORTERI AI LUI FC ARGEȘ, INTERZIȘI PE STADION

Suporteri ai lui FC Argeș, interziși pe stadion. „Pe data de 27.08.2019, după încheierea meciului de fotbal dintre CS Mioveni și ACS Campionii FC Argeș, la defluirea spectatorilor, un număr de patru persoane din cadrul galeriei lui FC Argeș au pătruns pe suprafața de joc, intrând în conflict cu stewarzii.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Cele patru persoane au fost legitimate și sancționate conform Legii 4/2008, primind, totodată, și măsura complementară a interzicerii accesului pe stadion pe o perioadă de un an.

Citiți și: Eveniment de excepție la Pitești Arena!

La competiția sportivă au participat aproximativ 5.000 de persoane, iar Jandarmeria Argeș a aplicat un număr de nouă sancțiuni, dintre care patru avertismente (conform Legii 61/1991 rep. și Legii 4/2008) și cinci amenzi (conform Legii 4/2008), în valoare totală de 3.200 de lei”, informează Biroul de presă al Jandarmeriei Argeș.

Contând pentru etapa a patra a sezonului 2019-2020 al Ligii a II-a de fotbal și desfășurat aseară, meciul CS Mioveni – FC Argeș s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 2-0, după un joc foarte slab al elevilor lui Nicolae Dică. (Sursă foto și video: Jandarmeria Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3