930X122 MAIA

kaufland

(VIDEO) SURPRIZĂ MARE PENTRU ŞOFERI LA KAUFLAND

Surpriză mare pentru şoferi la Kaufland. De sâmbătă, 1 aprilie 2017, roţile maşinilor care rămân mai mult de două ore consecutiv în parcarea de la Kaufland Nord din Piteşti sunt blocate.

Citiți și: Supermarketuri gigant din România, vouchere pentru clienți de până la 10.000 de lei

De blocarea roţilor se ocupă o firmă cu care Kaufland a încheiat o colaborare în acest sens. Angajaţi ai firmei respective îşi notează fiecare oră la care au parcat şoferii, iar dacă sunt depăşite cele două ore, aplică dispozitivul de blocare. Pentru deblocare trebuie plătită suma de 200 de lei, bani care intră în contul firmei cu care Kaufland a parafat colaborarea.

Citiți și: McDonald`s și KFC ,,tremură”! Ce fast food GIGANT vine în oraș

Kaufland a afişat la faţa locului noul regulament de funcţionare a parcării hipermarketului, prin care şoferii veniţi la cumpărături primesc toate informaţiile despre această schimbare.

Măsura ar fi fost luată din cauza numărului mare de maşini lăsate cu orele, ba chiar cu zilele, în parcarea magazinului de către alte persoane decât cele venite la cumpărături.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90