EcoMoto 930×122

chioşcuri

(VIDEO) SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PE STRADA MARE

Surpriză neplăcută pe Strada Mare. Dughenele din zona centrală a Piteștiului au viață veșnică. Un nou chioșc a apărut, de această dată pe Strada Mare, pe platoul din fața mallului Trivale.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Neamenajat corespunzător standardelor europene, spațiul comercial pune la vânzare produse alimentare, în special pentru copii, cum ar fi ciubuc și turtă dulce.

”Parcă am fi la un bâlci într-un sat, nu în centrul municipiului Pitești!”, ne sesizează cititorul care ne transmite și imaginile:

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

https://www.facebook.com/epitesti/videos/1737442162975301/

Care sunt criteriile în baza cărora Primăria Pitești acordă autorizații pentru astfel de spații comerciale? Vă reamintim că situația nu este singulară. Tot în Centru, în apropiere, pe strada Griviței, sunt numeroase chioșcuri. Potrivit celei mai recente declarații oficiale a primarului Cornel Ionică, dughenele de pe Griviței vor dispărea pe 15 ianuarie 2018. Amănunte, AICI.

Cititorii noștri ne pot trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau pe adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3