New Profesional Consult 930 x 122

pasajul griviței

TUPEU EXTREM ÎN PASAJUL GRIVIȚEI

Tupeu extrem în pasajul Griviței. Comercianţii de haine din pasajul pietonal Griviţei (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteştiului) recidivează.

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

Sfidând Primăria, Poliția Locală și bunul simț cu un tupeu incredibil, în aceste zile și-au scos din nou marfa și manechinele din plastic în exteriorul magazinelor, pe culoarul destinat circulației pietonale.

Văzând că facem fotografii, vânzătoarele au replicat: ,,Le ţinem doar acum, de Paşte, şi le strângem după, altfel nu putem vinde nimic.” Minciună! Nu este pentru prima dată (dovada, AICI).

Citiți și: E gata! Proiect vital, de aproape 1 milion de €, în Pitești

A fost cea mai “cuminte” dintre replici. Tupeu fără margini!

Amintim că, după ani de zile, în urma articolelor noastre repetate, Primăria, prin viceprimarul Sorin Apostoliceanu, a făcut ordine atât în pasajul Griviței, cât și în pasajul Magnolia, de sub același bulevard I.C. Brătianu (AICI, subiectul pe larg).

Deși Primăria le-a cerut și le-a impus să-și vândă marfa numai și numai în incinta magazinelor, exclusiv în spațiile închiriate de la municipalitate, comercianții au călcat în picioare regula. Comercianții din ambele pasaje. Cei din pasajul Magnolia (3 dintre ei) au fost și amendați cu câte 300 de lei de agenții Serviciului Control al Poliției Locale Pitești (amănunte, AICI).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90