Posada 930 x 122

pasajul griviței

(VIDEO) TUPEU EXTREM ÎN PASAJUL GRIVIȚEI

Tupeu extrem în pasajul Griviței. Comercianţii de haine din pasajul pietonal Griviţei (de sub bulevardul I.C. Brătianu din centrul Piteştiului) recidivează.

Citiți și: ȘANTIER PE DUMBRAVEI. PRIMĂRIA: SE VA LUCRA NOAPTEA

Sfidând Primăria, Poliția Locală și bunul simț cu un tupeu incredibil, în aceste zile și-au scos din nou marfa și manechinele din plastic în exteriorul magazinelor, pe culoarul destinat circulației pietonale.

Citiți și: AUTOBUZE CU DOTĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE ÎN CLUJ. ÎN PITEȘTI CÂND VOM AVEA?

Văzând că filmăm (imaginile sunt de astăzi), vânzătoarele au replicat: ,,Le ţinem doar acum, de Paşte, şi le strângem după, altfel nu putem vinde nimic.” Minciună! Nu este pentru prima dată (dovada, AICI).

A fost cea mai “cuminte” dintre replici, comercianții declarându-se, vocal, iritați că filmăm. Tupeu fără margini! Iritați că filmăm pe… domeniul public!

Amintim că, după ani de zile, în urma articolelor noastre repetate, Primăria, prin viceprimarul Sorin Apostoliceanu, a făcut ordine atât în pasajul Griviței, cât și în pasajul Magnolia, de sub același bulevard I.C. Brătianu (AICI, subiectul pe larg).

Deși Primăria le-a cerut și le-a impus să-și vândă marfa numai și numai în incinta magazinelor, exclusiv în spațiile închiriate de la municipalitate, comercianții au călcat în picioare regula. Comercianții din ambele pasaje. Cei din pasajul Magnolia (3 dintre ei) au fost și amendați cu câte 300 de lei de agenții Serviciului Control al Poliției Locale Pitești (amănunte, AICI).

Posada 555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066