930 x122 grota rece

parcul făget

(VIDEO) UN NOU PARC ÎN PITEȘTI. PRIMELE IMAGINI

Un nou parc în Pitești. Primarul Cornel Ionică și viceprimarul Sorin Apostoliceanu au inspectat astăzi locul pe care se amenajează viitorul parc Făget din cartierul Trivale.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Cornel Ionică a reiterat faptul că parcul ar urma fie dat în folosință peste circa două săptămâni.

Citiți și: Informare oficială: Lucrare importantă pentru locuitorii din acest cartier

Va avea loc de joacă pentru copii, echipamente de fitness și bănci pentru odihnă. Potrivit primarului, în parc va fi amenajat și un teren pentru baschet și mini-fotbal și vor fi montate camere video de supraveghere, iar iluminatul public va fi unul modern.

Unde sunt, însă, copacii la umbra cărora să stai când afară sunt 30 de grade?

Parcul Făget este amenajat pe locul unei râpe astupată cu resturi din materiale de construcţii şi pământ. A fost nevoie de câțiva ani pentru ca pământul să se taseze și să ajungă la nivelul normal de stabilitate, astfel încât parcul să poată fi dat în folosință.

Sunt, însă, voci care avertizează că parcul nu ar dispune de un sistem de canalizare adecvat și că, ori de câte ori va ploua mai abundent, acesta va fi inundat. Vom reveni asupra subiectului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90