SMART KIDS 930X122

Ramses

(VIDEO) UN NOU RESTAURANT S-A DESCHIS ÎN PITEŞTI: RAMSES

Un nou restaurant s-a deschis în Piteşti: Ramses. În centrul Piteştiului, pe strada Armand Călinescu, s-a deschis restaurantul Ramses, cu specific spaniol.

Citiți și: Exclusiv – Pitești: „Mișcarea” neașteptată a patronilor unui restaurant vestit din Centru

Este un loc elegant, spaţios, în care vă puteţi bucura de orice masă a zilei. În afară de spaţiul din interior, clienţii au la dispoziție și o terasă la intrarea în restaurant.

Citiți și: Noua perlă a Piteștiului: Grota Rece

La restaurant & lounge bar Ramses puteţi savura preparate cu specific spaniol făcute cu ingrediente aduse din Spania, băuturi, dar şi mâncăruri româneşti.

Printre preparatele spaniole pe care le puteți servi la restaurantul Ramses se numără Paella, Tapas și Tortilla. De asemenea, puteți servi Sangria, băutură spaniolă foarte populară.

Restaurantul se află pe strada Armand Călinescu, la nr. 38, în apropierea Muzeului Judeţean. Puteţi face rezervări oricând la numărul de telefon 0770.637.489. Pentru amănunte despre meniurile zilei puteți vizita pagina de Facebook a restaurantului, AICI

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90