930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) UPDATE: ACCIDENT GRAV, CU VICTIME

(UPDATE ORA 14:15): Accident grav, cu victime. În accident a fost implicat un singur autoturism. Conform Poliției Argeș, șoferul mașinii s-ar fi angajat într-o depășire și a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a izbit un cap de pod și s-a răsturnat.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

(UPDATE ORA 13:45): Accidentul s-a soldat cu patru bărbați răniți. Unul dintre ei este inconștient, informează ISU Argeș. Victimele au leziuni multiple, conform sursei citate. Nu sunt persoane încarcerate. 

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

În zona în care a avut loc accidentul traficul rutier se desfășoară cu dificultate, pe un singur sens de mers, alternativ. 

Accident grav acum. Ambulanțe și Descarcerarea intervin de urgență. Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 65 Pitești – Slatina, în comuna argeșeană Lunca Corbului.

Informația ne este furnizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și Poliția Argeș.

Potrivit primelor informații, ar exista patru victime, una fiind încarcerată.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu modul de descarcerare și nu mai puțin de patru echipaje de ambulanță. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3