Donaris 930 x 122

centrul cultural pitești

(VIDEO) UPDATE: CENTRUL CULTURAL PITEȘTI, PROMO OFILIT PENTRU SIMFONIE

UPDATE: Centrul Cultural Pitești, promo „ofilit” pentru Simfonie. După ştergerea promo-ului ”ofilit” postat de Centrul Cultural Piteşti, astăzi a fost prezentat unul nou.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Probabil reprezentanţii instituţiei şi-au dat seama de postura în care au fost puşi în urma difuzării filmului şi au luat decizia de a-l reface. Alte imagini, altă voce, cel mai bine zis, altceva! Păcat însă că a fost nevoie ca mai întâi să se ”laude” pe internet cu un video jenant.

Citiți și: Evenimente culturale variate: o experiență captivantă la Centrul Cultural Pitești

 

După cum știți, în weekend în Pitești se va desfășura o nouă ediție a Simfoniei Lalelelor.

Degeaba aduce Primăria artiști celebri (detalii, AICI) și încearcă să impresioneze printr-un program cât mai consistent (amănunte, AICI). Centrul Cultural Pitești este „afon” la capitolul promovare.

Cel puțin filmul care promovează Simfonia Lalelelor 2018, răspândit de Centrul Cultural Pitești pe rețelele de socializare, este jenant și rudimentar. Cum să te mândrești pe tot internetul cu așa ceva?

Ulterior publicării, Centrul Cultural Pitești a șters acest promo. Poate că reprezentanții instituției au realizat, în al treisprezecelea ceas, că ceva nu este în regulă.

Doar atât poate o instituție care are un buget frumușel din partea Primăriei? Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, bugetul pentru 2018 al Centrului Cultural Pitești se ridică la aproape 2.400.000 de lei, mare parte provenind de la bugetul local, adică din banii piteștenilor (click pe imagine pentru mărire):

Carmen Salub (foto), șefa instituției, se limitează la cititul unor știri care apar pe site-ul Centrului Cultural Pitești sau, ca în cazul de față, la rostirea textului care însoțește imaginile din promo.

Potrivit declarației sale de avere din 2017, Carmen Salub încasează anual un venit de aproape 24.000 de lei (AICI, detalii). Tot din banii piteștenilor. În cazul în care Salub are și alte atribuții, o invităm să le facă publice. Nu se văd rezultatele! Centrul Cultural Pitești riscă să fie depășit și de casele de cultură de la țară.

Pentru că Centrul Cultural Pitești, instituție parcă decupată din epoca Ceaușescu, este depășit de situație, i-am ”îmbunătățit” promo-ul pentru Simfonia Lalelelor:

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90