Donaris 930 x 122

astra transport

(VIDEO) UPDATE: COD GALBEN DE BATJOCURĂ EXTREMĂ ÎN MAXI-TAXI

UPDATE (29 NOIEMBRIE, ORA 9): În urma articolului nostru, o cititoare ne-a scris pe adresa redacției pentru a reclama condițiile în care s-ar face transport și pe traseul Ștefănești-Pitești. 

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Informațiile legate de acest subiect ar putea fi traduse prin viața de zi cu zi a elevilor de liceu (și a altora mai mici) care trebuie să suporte pe ruta Ștefănești-Pitești mitocănia și lipsa de bun simț a multor șoferi și condițiile înjositoare în care se face transportul (supraaglomerare, oprire în stații după bunul plac).

Și toate acestea la un cost de minimum 80 de lei lunar, făra posibilitate de abonamente sau reduceri.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Circulând zilnic în asemenea condiții, nu poate fi decât un calvar!”, reclamă cititoarea. Se aude undeva? La Poliție, domnule Tudorel Pieleanu? Controlăm și noi ceva? 

(28 NOIEMBRIE, ORA 12:15) Argeș: Cod galben de batjocură extremă în maxi-taxi. E cod galben nu doar afară, ci și în mijloacele de transport în comun. Cod galben de batjocură la adresa călătorilor.

Un călător a filmat imagini incredibile pentru o țară a Uniunii Europene: prin plafonul unui microbuz maxi-taxi ninge și plouă!

Potrivit autorului filmării, imaginile au fost surprinse într-un maxi-taxi al societății Astra Transport care face curse regulate pe traseul Pitești-Oarja.

„Pentru asta a scumpit patronul de la Astra Transport biletele pe ruta Oarja-Pitești de la 4,5 la 5,5 lei! Poate așa repară și găurile și plătesc și ei stațiile pe oraș!” – este comentariul care însoțește imaginile publicate pe grupul de socializare Info Trafic Pitești.

Am atras de multe ori atenția asupra transportului maxi-taxi din Argeș. Oamenii semnalează cazuri de microbuze supraîncărcate, cu un număr de călători peste cel legal admis, și de șoferi de maxi-taxi care nu ar elibera bilete.

În ciuda repetatelor sesizări, problema persistă pe traseele interjudețene. Nici Consiliul Județean al președintelui Dan Manu și nici Poliția lui Tudorel Pieleanu nu par interesate de subiect.

Îi rugăm pe toți cei care știu sau care se confruntă cu astfel de situații să ne trimită pe adresa redacției fotografii sau/și filme, cu precizarea rutei și a datei. Ne puteți trimite informații sau imagini în acest sens, care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066. (Sursă video și foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3