NOR CURIER 930X122

copaci căzuți

(VIDEO) UPDATE: COPACI CĂZUȚI PE MAȘINI

UPDATE (ORA 12): În ultimele 24 de ore, în Pitești, pompierii au intervenit pentru degajarea copacilor căzuți ca urmare a ninsorilor abundente și pe străzile Vasile Pârvan, Teilor, Decebal, Banat, Libertății, Gheorghe Șincai și Negru Vodă. 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE (ORA 9:20): Un copac a căzut peste o mașină parcată pe un trotuar în cartierul piteștean Găvana III. 

Copaci căzuți pe mașini. Pompierii argeșenii continuă să intervină pentru degajarea unor copaci căzuți, sub greutatea zăpezii, pe autoturisme sau pe carosabil.

Citiți și: Zăpadă mare pe Transfăgărășan!

S-a întâmplat și în această dimineață pe strada Carpați din municipiul Pitești. Un alt copac a căzut pe carosabil în fața Colegiului Național „Alexandru Odobescu”, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

În cursul nopții, echipajele ISU Argeș au intervenit în peste 10 cazuri pentru degajarea copacilor căzuți pe autoturisme și carosabil în municipiile Pitești și Curtea de Argeș și comuna Poiana Lacului.

Amintim că ieri pe DN 7C Transfăgărășan, la km 92-99 (coada lacului Vidraru-Piscu Negru), nu mai puțin de 50 de copaci au căzut pe carosabil sub greutatea zăpezii și din cauza viscolului (AICI, subiectul pe larg). (Sursă video: ISU Argeș) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3