Biroul de Credite

incendiu

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU VIOLENT. CASE AFECTATE

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș informează că la una dintre gospodării au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 40 de mp, bucătăria de vară pe 8 mp și două anexe pe o suprafață de 30 de mp.

Citiți și: UPDATE: GRĂDINIȚĂ DIN MOȘOAIA, EVACUATĂ

La a doua gospodărie, au ars acoperișul casei pe o suprafață tot de circa 40 de mp, 2 tone de cereale și 15 metri liniari de gard din lemn.

Sursa probabilă a incendiului: “un scurtcircuit electric, produs din cauza unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolație deteriorată.”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: FOC LA POENARI. IMAGINI FILMATE DIN ELICOPTER

Acum: Incendiu violent în Argeș. Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu doar câteva minute în comuna argeșeană Slobozia.

Incendiul se manifestă violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) intervine cu echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și cu un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bradu. De asemenea, au fost trimise în sprijin și două autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Incendiul a afectat două gospodării. Cauza incendiulului încă nu este cunoscută. Vom reveni cu detalii. (Sursă video: ISU Argeș, foto: descriptiv)

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066