EcoMoto 930×122

copil rănit

(VIDEO) UPDATE: INCIDENT LA ȘCOALĂ. COPIL GRAV RĂNIT

UPDATE (ora 12:46): Directorul medical al Spitalului de Pediatrie din Pitești, Adina Enescu, precizează că băiatul, în vârstă de 9 ani și 11 luni, va fi operat. Alături de medici, în sala de operații vor interveni și pompierii pentru a extrage bucata de fier. Mai multe detalii despre starea copilului, în declarația medicului Adina Enescu: 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

UPDATE (ora 12:25): Potrivit unui cadru didactic de la școala din Merișani, Monica Toma, care l-a însoțit pe copil la spital, incidentul s-ar fi produs în curtea instituției de învățământ, la ora de sport. 

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

UPDATE (ora 12:10): ISU Argeș precizează că fierul beton provine de la o boltă de vie. La Spitalul de Pediatrie se va încerca extragerea fierului. 

UPDATE (ora 12): Incident la școală. Copil grav rănit. Elevul de la școala din Merișani are în jur de 10 ani. A fost urcat în ambulanță cu o bucată de fier beton intrată în picior. Pe drum va fi preluat de un echipaj SMURD pentru a fi transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești. 

Un copil (un băiețel) a fost rănit în urmă cu puțin timp la o școală din comuna argeșeană Merișani. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o bucată de fier beton i-a intrat într-un picior.

O ambulanță a ajuns deja la fața locului. iar un echipaj de la Descarcerare este în drum spre Merișani. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90