NOR CURIER 930X122

dacia

(VIDEO) UPDATE: MITING DE AMPLOARE: „JOS HOȚII! JOS GUVERNUL!”

UPDATE 3: La miting a luat cuvântul și liderul Blocului Național Sindical (BNS), Dumitru Costin, care i-a acuzat pe guvernanți că încearcă să dezbine mișcarea sindicală:

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

UPDATE 2: „Se scandează Jos Guvernul!”, „Toți pentru unul și unul pentru toți!” și „Unitate!”. 

Citiți și: Alertă la Dacia!

UPDATE 1: Mii de oameni protestează în centrul Mioveniului. Zgomotul, făcut de vuvuzele și tobe, este asurzitor.

În piață s-a cântat imnul național al României. 

„Jos hoții! Guvernul PSD & ALDE ne fură banii!”, „Roboții nu votează!”, „Revoluția fiscală ne lasă cu punga goală!” și „PSD, ciuma roșie!” – sunt mesaje scrise pe pancartele purtate de protestatari. 

Acum: Angajații Dacia, protest masiv! Mii de oameni se adună la această oră pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din centrul orașului argeșean Mioveni.

Angajații de la uzina Automobile Dacia și de la alte societăți protestează împotriva Guvernului Tudose și a politicii coaliției PSD – ALDE aflată la putere.

La miting, organizat de Federaţia Sindicală Automobilul Românesc, salariații se exprimă împotriva transferului contribuțiilor sociale de la angajator la angajat („revoluția fiscală”), cer modificarea legii dialogului social cu privire la obligativitatea negocierii şi înregistrării contractului colectiv de muncă la nivelul de ramură construcţii de maşini și reclamă tergiversarea construirii autostrăzii Pitești – Sibiu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3