NOR CURIER 930X122

adp

UPDATE: SE SURPĂ ASFALTUL PE O STRADĂ DIN PITEȘTI

UPDATE: Viceprimarul Sorin Apostoliceanu ne precizează că problema a fost remediată. Rămâne de văzut cât va rezista de această dată lucrarea. Probabil că nu mult. Bătaia de joc pe banii piteștenilor este fără margini! 

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Se surpă asfaltul pe o stradă din Pitești. În urmă cu nu mai mult de o lună, pe străzile Piteștiului a avut loc ,,Marea Peticeală” (subiectul pe larg AICI).

Era de presupus, dacă am fi trăit într-un oraș cu o administrație profesionistă (nu e cazul!), că în urma acestor lucrări arterele rutiere din Piteşti vor scăpa de gropi şi cratere.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Dar nu, lucrările de mântuială nu au ţinut prea mult, iar oamenii au început să se plângă de felul în care arată asfaltul abia ,,reînnoit”!

De pildă, în zona Şcolii numărul 8, pe aleea rutieră care face legătura între bulevardele Frații Golești și Republicii asfaltul se surpă pur şi simplu (foto).

Un cetăţean a sesizat problema în mediul online: ,,Asfaltul e tot mai lăsat în fiecare zi, nu ştiu cât va mai ţine”. ,,Asta înseamnă cârpeală!”, spune un alt cetăţean revoltat.

Există riscul ca respectiva porțiune de stradă să cedeze oricând. Ce păzește Primăria Pitești? Dar Administrația Domeniului Public (ADP)? Cum e posibil ca din banii piteștenilor-contribuabili să fie plătite lucrări atât de proaste?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3