930×122 CAPRA 5

contrasens

(VIDEO) UPDATE: ȘOFERUL DE PE CONTRASENS, PEDEPSIT

UPDATE (3 aprilie 2018, ora 10:30): Polițiștii din Mioveni l-au identificat pe șofer. Are 75 de ani. A fost amendat cu 1.160 de lei. De asemenea, i s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile. 

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Potrivit polițiștilor, șoferul a ajuns pe contrasens nu din rea-voință, ci din… greșeală. 

(2 aprilie 2018, ora 16:47): Șofer pe contrasens în Argeș. O filmare care a devenit virală în doar câteva ore de la publicare a provocat numeroase reacții.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

În imagini apare un șofer care conduce pe contrasens (!) un autoturism pe DN 73E (breteaua care urcă spre uzina Automobile Dacia), din direcția Mioveni către DN 73 Pitești-Câmpulung Muscel. Potrivit celui care a postat filmarea pe o rețea de socializare, s-a întâmplat astăzi, în urmă cu aproximativ două ore.

Din imagini se poate observa cum ceilalți participanți la trafic încearcă să îl avertizeze pe șoferul inconștient. Din păcate, fără rezultat.

”Trebuie luate măsuri, puteau muri oameni nevinovați din cauza acestui om!” este reacția unui șofer. (Sursă video: Marius Alexandru)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90