930 x122 grota rece

filarmonica

CUMPLIT! UN MUNCITOR A MURIT LA FOSTUL CINEMA „BUCUREȘTI”

În această dimineaţă un muncitor care lucra la viitorul Centru Multifuncţional care se construiește pe clădirea fostului cinematograf „București” din centrul Piteștiului a murit.

Citiți și: Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Muncitorul, angajat al firmei Marcus Trading, a căzut de la o înălţime de 5 metri faţă de sol în momentul în care a încercat să treacă de pe o schelă pe alta fără echipament de protecţie. Deşi la faţa locului a venit o ambulanţă, personalul medical nu a mai putut face nimic. La scurt timp după ce a fost dus la spital muncitorul a decedat.

„Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a purtat pentru o perioadă echipamentul de protecţie și i se făcuse instructajul privind lucrul la înălţime. La un moment dat, însă, a desfăcut cureaua cu care era legat de frânghia de protecţie cu scopul de a trece de pe o traversă pe alta. Atunci s-a dezechilibrat şi a căzut. Ne pare rău!”, spune Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului.

Citiți și: Reducere de impozit pentru aceste persoane!

Viitorul Centru Multifuncţional, care va găzdui și Filarmonica municipiului, se construiește cu bani europeni, beneficiarul fiind Primăria. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90