EcoMoto 930×122

bmw

VITEZĂ NĂUCITOARE CU BMW-UL ÎN PITEȘTI

Viteză năucitoare cu BMW-ul în Pitești. Polițiștii Biroului Rutier Pitești au amendat ieri doi șoferi care au fost depistați conducând cu viteze cu mult peste limita legală (de 50 de kilometri pe oră în localitate) pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Unul dintre aceștia, Cristinel M. (în vârstă de 27 de ani, din comuna argeșeană Slobozia), conducea un BMW pe strada Frații Golești, cu o viteză de 139 de kilometri pe oră.

Pe de altă parte, tot ieri, însă pe bulevardul Nicolae Bălcescu, aparatul radar a înregistrat autoturismul condus de Emanuel R. (un piteștean în vârstă de 48 de ani), o Skoda, rulând cu viteza de 102 kilometri pe oră.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Fiecare dintre cei doi șoferi a fost amendat cu câte 1.305 lei. De asemenea, le-au fost reţinute permisele de conducere ”în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile”, precizează Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90