SMART KIDS 930X122

epitesti.ro

VREI CA AFACEREA TA SĂ AIBĂ SUCCES? IATĂ SOLUȚIA!

Vrei ca afacerea ta să aibă succes? Iată soluția! Orice afacere, indiferent cât de mare sau de mică este, are nevoie de o puternică prezenţă online şi de o promovare calitativă a site-ului propriu.

Citiți și: Premieră în presa online din Argeș! ePitești și-a lansat canalul de WhatsApp!

Echipa ePitești.ro îți stă la dispoziție și te ajută să fii mai vizibil în mediul online, aici unde putem să îți promovăm afacerea la un preț corect. Portofoliul de clienți pe care îl avem este unul important și în continuă creștere.

Publicația noastră are un număr de circa 10.000 de vizitatori unici pe zi și de peste 60.000 de vizitatori unici pe săptămână. De asemenea, pagina oficială de Facebook a ePitești.ro numără mai bine de 23.000 de like-uri și followeri, iar grupul Facebook ePitești.ro are peste 14.000 de membri. Toate aceste date le poți afla accesând trafic.ro sau Facebook.com.

Citiți și: Amplasarea mijloacelor de publicitate, interzisă în curbe şi în intersecţii

Putem promova în multiple moduri afacerea pe care o ai: bannere, articole, clipuri video. Te vom sprijini cu idei pentru o promovare cât mai eficientă, astfel încât afacerea ta să devină una de succes.

Dacă te interesează o ofertă de preț pentru afacerea ta, trebuie doar să trimiți un email la adresa redactia@epitesti.ro și te vom contacta în cel mai scurt timp. ePitesti.ro – calitate si seriozitate înainte de toate!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90