930×122 CAPRA 5

anm

VREMEA ÎN URMĂTOARELE ZILE. CE NE AȘTEAPTĂ

Vremea în următoarele zile. Ce ne așteaptă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publice estimările de vreme până pe data de 28 august. În Muntenia și județul Argeș nu vor fi surprize în ceea ce privește temperaturile.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit meteorologilor, până la sfârșitul acestei săptămâni vremea se va încălzi ușor, de la valori medii maxime de 30 de grade, la valori medii de 34 de grade, sâmbătă, 19 august.

În zilele de 20 și 21 august, media temperaturilor maxime va scădea spre 30 de grade, apoi, va crește din nou, și se va situa în jurul valorii de 32 de grade. Temperaturile minime nu vor avea variații semnificative, media acestora urmând a fi cuprinsă între 16 și 18 grade, informează sursa citată.

Citiți și: Vremea în următoarele săptămâni. ANM anunță fenomene surprinzătoare

Probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi ridicată mâine, 17 august, dar și duminică, 20 august. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90