NOR CURIER 930X122

Accident Cotmeana

ZIUA ȘI ACCIDENTUL! ÎNCĂ UN MOTOCICLIST RĂNIT ÎN ARGEȘ

Numărul accidentelor de circulație din județul Argeș în care sunt implicați motocicliști a crescut îngrijorător în ultimele zile.

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Astăzi, dincolo de orele prânzului, un motociclist în vârstă de 39 de ani din București a făcut accident în dreptul comunei Cotmeana. Bucureșteanul nu ar fi ținut cont de semnificația indicatorului rutier „Drum cu denivelări” și nu ar fi redus viteza pe cale de consecință. Motocicleta a derapat și a intrat în spatele unui autoturism Seat condus regulamentar în aceeași direcție de mers de către un șofer de 28 de ani din județul Vrancea.

Din fericire, motociclistul a suferit doar răni ușoare.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

Amintim că un alt accident de motocicletă s-a produs aseară în Pitești. Detalii puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/revoltator-in-pitesti-un-sofer-a-lovit-un-motociclist-si-a-fugit/. (Foto: Arhivă)

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90