pizzeria sapori  930 122

ema_pendiuc_si_viitorul_sot

Pendiuc, ofiter al starii civile pentru fiica sa

Un moment inedit se consuma sambata, 28 mai, la Pitesti, cu ocazia a ceea ce a fost denumita „nunta anului la Pitesti”. Este vorba de cununia fiicei cea mari a primarului Tudor Pendiuc, Ema. Inedit este faptul ca Tudor Pendiuc ii va fi ofiter al starii civile fiicei sale cea mari, dupa care va intra in…rolul de socru mic.

Cununia civila este programata sa inceapa la 11,30 la Primaria Pitesti. Ema Pendiuc va merge la Primarie imbracata direct in rochia de mireasa, si asta deoarece mai apoi programul prevede o deplasare fulger la Curtea de Arges.

Nu intamplatoare, insa. La Manastirea Curtea de Arges va avea loc cununia religioasa, acolo unde va participa la eveniment si Inalt Prea Sfintia Sa Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului. Tudor Pendiuc este, printre altele, si membru al Adunarii Eparhiale a judetului.

Petrecerea de nunta va avea loc la restaurantul Star din Budeasa, acolo unde sunt asteptate cateva sute de persoane, incepand cu alesi locali de la toate partidele pana la rude si prieteni ai celor doua familii.

Ema Pendiuc realizeaza emisiuni la TVR 3 si a facut anuntul privind casatoria sa pe Facebook. La scurt timp, s-a afisat la Balul Mirilor din Pitesti, la Cornul Vanatorului, cu iubitul sau. Nas al tanarului cuplu va fi industriasul Gheorghe Badea de la Grupul Industrial Componente.

555×222 grota rece
570 X 90 CAPRA 3