930X122 MAIA

Ema_Pendiuc_si_Cosmin_013

Nunta de vis pentru Ema Pendiuc. Galerie foto

Nunta anului, cum a fost denumita, si-a meritat numele. Am putea adauga ca a fost si o nunta de vis, cu o pereche frumoasa si nasi si socri pe masura. Nunta dintre Ema Pendiuc si Cosmin Croitoru a atras ca un magnet atat invitati de „rang inalt”, cat si o armata de jurnalisti.

Sambata, 28 mai, s-a consumat si o premiera, cel putin in judet, primarul Tudor Pendiuc si ofiter al starii civile pentru propria-i fiica.

Cununia civila a avut loc la Primarie. Ema Pendiuc – care a purtat toata ziua o superba rochie de mireasa, creatie a casei de moda Nanette din Iasi, cu cristale Swarowski si din matase naturala – a venit in masina nasului, omul de afaceri Gheorghe Badea care a condus-o pana in fata ofiterului starii civile.

Pe treptele Primariei si in holul mare al acesteia a fost intins covor rosu presarat cu petale de trandafiri (chiar si in forma de inima). Tudor Pendiuc a avut apoi un dialog spumos cu tinerii din fata sa, iar cand a intrebat-o pe Ema daca de buna voie si nesilita de nimeni il ia in casatorie pe Cosmin, aceasta l-a intrebat: „Tata, imi da voie?”. „Esti libera sa faci ce vrei!”, i-a raspuns primarul.

Alaiul s-a mutat apoi la Curtea de Arges, acolo unde Inalt Prea Sfintia Sa Calinic si 10 preoti au oficiat cununia religioasa. Petrecerea s-a desfasurat apoi la Restaurantul Star.

Vezi galerie foto de la cununia civila!

Ema_Pendiuc_si_Cosmin_002

Ema_Pendiuc_si_Cosmin_003

Ema_Pendiuc_si_Cosmin_004Ema_Pendiuc_si_Cosmin_005Ema_Pendiuc_si_Cosmin_006Ema_Pendiuc_si_Cosmin_007Ema_Pendiuc_si_Cosmin_009Ema_Pendiuc_si_Cosmin_011Ema_Pendiuc_si_Cosmin_012

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA