pizzeria sapori  930 122

dumitrescu

Dumitrescu pleaca de la Politia Locala

Demisie surpriza la Politia Locala a municipiului Pitesti! Gheorghe Dumitrescu, directorul institutiei, si-a inaintat demisia sa primarului Tudor Pendiuc, ne-au informat surse din cadrul Primariei. Dumitrescu pune, astfel, capat unei activitati de 4 ani in slujba Politiei Comunitare care la 1 ianuarie 2011 a devenit Politia Locala.

 

Gheorghe Dumitrescu isi va inceta activitatea la Politia Locala pe 1 iunie 2011. Se pare ca principala motivatie a acestui gest este reprezentata de salariul mic pe care il primea dupa ce Guvernul a taiat toate sporurile si a redus veniturile bugetarilor, dar mai ales dupa ce a interzis cumulul pensiei cu salariul.

Gheorghe Dumitrescu a fost nevoit să renunte la o pensie de peste 3.000 de lei pentru un salariu de sub 2.000 lei, in conditiile in care nu a mai putut lua nici sporuri si Guvernul a mai decis si sa taie din salariile bugetarilor cu 25%.

Dumitrescu a fost sef al Politiei Rutiere Arges si a iesit la pensie in urma cu 4 ani, la fix, cum se spune, pentru a prelua comanda Politiei Comunitare care abia se formase si la a carei dezvoltare a avut o contributie majora.

De mentionat ca si adjunctul sau, Ion Petre, a plecat de la Politia Locala. Se aude ca institutia va fi condusa de Nicolae Valerica, seful Biroului de Paza de la Politia Locala, cel care a lucrat, de asemenea, in Politia „Nationala”. Pana una-alta, se pare ca institutia va fi coordonata temporar de Ciprian Mihai de la Serviciul Siguranta Rutiera.

Kaia 555×222
570×90 MAIA