Eurial 930 x 122

daciamioveni2

Dacia Mioveni, sigur in Liga I!

Dacia Mioveni este sigura de prezenta pe prima scena fotbalistica a tarii, desi nu a ocupat unul din primele doua locuri ale seriei Ligii a II-a din care a facut parte si care ar fi asigurat direct promovarea. Accesul in Liga I a fost posibil datorita unei conjuncturi cat se poate de fericite pentru Mioveni.

Desi s-a clasat pe locul 3 in seria Vest a Ligii a doua, cu echipe precum Petrolul, FC Bihor, UTA, Dacia Mioveni a ajuns pe prima scena. Decizia a fost luata de conducerea Federatiei Romane de Fotbal luni, 6 iunie, in jurul orei 20.

Motivul este simplu: FC Bihor Oradea nu a indeplinit conditiile de licentiere pentru Liga I, dese a ocupat un loc de promovare. Ramane de vazut acum cum se vor descurca jucatorii de la Dacia, unii dintre ei fiind deja plecati in vacanta.

Exista insa si persoane care nu sunt bucuroase in totalitate pentru promovare. Una dintre acestea este chiar primarul din Mioveni, Ion Georgescu. Edilul din orasul unde se fac masinile Dacia a spus ca este fericit pentru comunitate ca echipa a promovat, dar nu este bucuros pentru jucatori.

Primarul Ion Georgescu este in continuare suparat pe jucatorii care au ratat promovarea directa prin neclasarea pe unul din primele 2 locuri in serie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
New Profesional Consult 570×90