930×122 POSADA 5

someri_loc_munca

Sanse in plus pe piata muncii

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges lanseaza joi, 9 iunie 2011, in parteneriat cu un cabinet de psihologie proiectul “Actiuni pentru ocupare – o sansa in plus pe piata muncii – ACASA ”. Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European (FSE), Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, si are o valoare totala de  2.127.782,00 lei, din care finantarea nerambursabila este de 1.958.733,00 lei.

Proiectul isi propune ca prin initierea unor masuri active ce vizeaza un ciclu complet de analiza, informare, formare, consiliere si asistenta oferita grupului tinta (persoane in cautarea unui loc de munca, persoane inactive, someri, someri de lunga durata, someri peste 45 de ani, someri tineri) sa contribuie la cresterea gradului de ocupare a acestora pe piata muncii in calitate de angajati sau antreprenori oferind servicii integrate pentru facilitarea insertiei pe piata muncii.

Se au in vedere urmatoarele aspecte:
Cresterea nivelului de informare a 220 de persoane (somere, inactive sau aflate in cautarea unui loc de munca) din regiunea Sud Muntenia privind piata muncii si constientizarea oportunitatilor de ocupare existente pe piata regionala.

Dezvoltarea nivelului de aptitudini si competente profesionale a 110  persoane (somere, inactive sau in cautarea unui loc de munca), in vederea cresterii gradului de ocupare a acestora pe piata muncii.

Grupurile tinta al acestui Proiect, alcatuite in urma selectionarii dintre  persoanele inactive, somere sau cele aflate in cautarea unui loc de munca  vor  beneficia de urmatoarele:

√  servicii de informare si consiliere profesionala;
√  servicii de informare privind potentialul de ocupare al regiunii Sud – Muntenia  si in special al judetului  Arges;
√  servicii de consiliere in accesarea pietei muncii, inclusiv pentru selectarea programelor de formare la care vor participa in cadrul proiectului;
√  programe de formare profesionala, autorizate C.N.F.P.A. – organizate in judetul Arges; activitati vitati in cadrul care prezinta interes pentru publicul tinta:
√  acordarea de premii pentru 10 % din membrii grupului tinta, in scopul initierii unei afaceri

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA