New Profesional Consult 930 x 122

cristi_tanase

Tanase, slab cu Paraguay

Un singur argesean a fost pe teren in meciul amical al reprezentativei noastre nationale de fotbal cu cea similara a Paraguayului. Romania a facut un meci foarte slab, din teren lipsind pitesteanul Adrian Mutu, in vacanta, dar si vedetele Razvan Rat (de asemenea format la scoli de fotbal din Arges) si Chivu – retras. Romania a pierdut cu 2 la 0.

 

Romania a jucat foarte slab in Paraguay, ca si in Brazilia. Un joc extrem de modest in prima repriza, de nivelul ligii a doua, salvat cat de cat de evolutia mai curajoasa din partea adoua.

Pe teren s-a aflat si pitesteanul Cristi Tanase, acesta miscandu-se destul de bine doar in cateva momente ale jocului. De altfel, la o patrundere a acestuia in careu, jurnalistii din America de Sud au strigat „Penal”, ceea ce inseamna ca au recunoscut ca pitesteanul a fost faultat si s-ar fi impus fault.

In rest, Prosport noteaza ca „romanii parca sunt dusmani pe teren, nu se cunosc, nu se gasesc, Tanase nu stie sa dea o pasa de 5 metri”. Scorul putea fi mai mare daca paraguayenii nu se precipitau in fata portii noastre.

Romania a inceput meciul in formula Pantilimon – Rapa, Gardos, Papp, Latovlevici – Torje, Muresan, Giurgiu, Tanase – Zicu – Alexe.

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3