New Profesional Consult 930 x 122

raliu_ep

Aplicatie speciala pentru smartphone la Raliul Argesului

Marti, 14 iunie, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Arges, a avut loc prezentarea editiei din acest an a Raliului Argesului, in prezenta a doua personalitati de marca: artistul Ovidiu Lipan Tandarica si atleta Monica Iagar, capioana europeana la sarituri in inaltime. La prezentarea evenimentului ce se va desfasura in weekend-ul 17-19 iunie au participat si reprezentanti ai autoritatilor judetene si locale, dar si ai Politiei.

Norris Mageanu, directorul evenimentului, a anuntat ca etapa a patra a campionatului national de raliuri Dunlop 2011 va include si probe pe Mateias pentru cresterea spectaculozitatii. Trebuie spus insa ca vor fi instituite restrictii de circulatie in Pitesti, zona Mateias si pe Transfagarasan.

In dupa-amiaza zilei de vineri este programat si startul oficial, la Câmpulung Muscel, primele doua probe urmând sa se desfasoare pe Mateias. A doua zi este rezervata Transfagarasanului (sâmbata), cinci probe urmând sa se desfasoare pe traseul Vidraru – cabana Capra. Seara de sâmbata se va incheia cu un Rally Party, iar duminica va fi si un spectacol cu trupa „10 prajini”, la ora 15. Printre cei care vor fi prezenti la eveniment se va afla si campionul la box Leonard Doroftei. Duminica are loc o demonstratie la Pitesti, in zona centrala (Republicii – Egalitatii – Calea Craiovei si retur).

Organizatorii au anuntat ca vineri va fi inchisa circulatia pe Mateias intre orele 10 – 12 si 16 – 21 (cu varianta de ocolire pe drumul 722 A si pe 725), iar sâmbata accesul turistilor pe Transfagarasan va fi interzis (cu masina) intre orele 10 si 18. Duminica, in zona centrala, circulatia va fi oprita intre 9,30 si 14,30. Norris Mageanu a anuntat si o premiera: pentru prima data in România, va fi disponibila o aplicatie speciala pentru smartphone-uri cu ajutorul careia se vor putea obtine informatii si fotografii de la eveniment.

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90