Kaia 930 x 120

calinic

Conservatorii il acuza pe Calinic ca face jocurile PDL

Nu a trecut foarte mult dimp de cand Inalt Prea Sfintia Sa Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, facea public faptul ca senatorul Mircea Andrei, presedintele PDL Arges, l-ar fi amenintat. Intre timp, scandalul dintre cei doi s-a atenuat, ba putem spune ca intre ei exista o relatie de cu totul alta factura in prezent. In acest context, dar mai ales prin prisma unor evenimente recente, conservatorii argeseni il acuza pe IPS Calinic de nici mai mult, nici mai putin ca ar face jocurile…politice ale PDL!

Ultima aparitie publica a lui IPS Calinic a fost la ziua comunei Malureni. Astfel de iesiri au devenit cam obisnuite pentru inaltul prelat, dar mai ales in compania unor lideri ai PDL. Si consilierul sau, Caliopie, este vazut des in compania acestora. Danut Bulf, vicepresedinte al PC Arges, a declarat ca este foarte surprins de aceste actiuni ale inaltelor fete bisericesti.

„L-am auzit la Malureni pe Inalt Prea Sfintia Sa facand politica. Ce treaba are Calinic cu asfaltarile, cu canalizarile? De ce sa spuna ca „la carul tras de guvernanti trebuie sa impingem si noi”?, asta a spus adresandu-se, de pe scena, oamenilor. Este purtat din targ in targ ca pe sfintele moaste si nu imi dau seama de ce a acceptat asa ceva!”, a spus Danut Bulf, sugerand ca cei de la PDL l-ar avea la mana pe Calinic cu…un dosar.

Oamenii comentau, se spune, la Malureni cum ca IPS Calinic ar fi urcat pe scena „de teama sa nu ii inchida Andrei balastiera”, aluzie la afacerile pe care Arhiepiscopia le mai deruleaza.

La randul sau, Stefan Sabotici, secretar gen eral al PC Arges, a spus, la randul sau, ca la Malureni a fost si seful Garzii Financiare, comisarul Valeriu Minca. Sabotici a spus ca atat prezenta lui Calinic, cat si a lui Minca la un astfel de eveniment nu reprezinta decat „mesaje clare catre mediul de afaceri si electorat”.

555 X 222 CAPRA
570×90 MAIA