930 x122 grota rece

lucrare_apa_canal_002

Monografie a serviciului de apa din Pitesti

Miercuri, 22 iunie 2011, intr-un cadru festiv, a avut loc la Primaria Pitesti ceremonia de lansare a unei lucrari aparuta sub patronajul SC Apa Canal 2000 SA Pitesti. Este vorba de lucrarea „Pe Arges in jos…” – Monografia Serviciului de alimentare cu apa si canalizare din municipiul Pitesti.

In 160 de pagini – si conditii grafice de exceptie – sunt redate etapele importante din istoria serviciului respectiv, de la infiintare pâna in prezent, dar si imagini inedite sau de actualitate. Cartea – tiparita in 1.000 de exemplare – va fi distribuita la biblioteci, institutii publice, etc.

Cei 5 autori ai lucrarii – Daniela Stancu (coordonator), Dragos Mandescu (director adjunct la Muzeul Judetean), Valentin Motreanu (angajat al Muzeului), Remus Cirstea (de la Universitatea Pitesti) si Simona Moaghen (seful serviciului relatii publice de la Apa Canal) au fost insotiti la Primarie de catre directorul general al societatii, Gelu Mujea, dar si de reprezentanti ai conducerii principalelor departamente din societate.

Tudor Pendiuc, primarul Pitestiului, s-a aratat placut surprins de carte si a spus ca astfel de proiecte vor mai fi sustinute de municipalitate, in vreme ce Gelu Mujea a punctat faptul ca evenimentul face parte dintr-o succesiune de manifestari dedicate educatiei pe probleme de mediu.

Cartea are si doua sectiuni in rezumat editate in limbile engleza si franceza, fiind prezentata recent si la o manifestare internationala, Expo Apa.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90