New Profesional Consult 930 x 122

dacia_mioveni

Definitiv: Dacia Mioveni joaca in prima liga!

FRF a anuntat ca Poli şi Bistriţa sînt retrogradate în Liga a doua, FC Bihor n-are drept de promovare, iar Săgeata Năvodari şi Voinţa Sibiu vor susţine un meci de baraj pentru a se decide a cincea echipă promovată, după Petrolul, Ceahlăul, Chiajna şi Dacia Mioveni.In aceste conditii, Rica Neaga a semnat cu Dacia!

La doar două zile după ce Comitetul Executiv al FRF a acceptat ca Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane, o altă decizie a Federaţiei vine să arate că, de fapt, Mircea Sandu e convins că TAS nu le va da dreptate celor două echipe şi că ele vor rămîne retrogradate!

Azi a avut loc o şedinţă a Comitetului de Urgenţă al FRF, în care s-a decis ca o a cincea formaţie din liga secundă să promoveze, pentru ca Liga 1 să continue în formula cu 18 echipe. Astfel, FRF a hotărît ca pe 2 şi 6 iulie să se dispute barajul dintre Săgeata Năvodari (locul 3 în Seria B1) şi Voinţa Sibiu (locul 4 în Seria B2). Mîine se va trage la sorţi ordinea meciurilor.

Kaia 555×222
570×90 MAIA