930 x122 grota rece

parc3

Proiect pentru zona Trivale

Un pasaj care sa ajute la decongestionarea traficului si la scurtarea distantelor in zona Trivale este avut in vedere de catre autoritatile locale din Pitesti. Pentru construirea acestui pasaj, municipalitatea va lansa chiar si un concurs de proiecte, urmand sa selecteze si sa premieze cea mai buna solutie tehnica gasita.

Pasajul in cauza ar urma sa uneasca strada Fagetului de Bulevardul Libertatii. Costurile acestui proiect inca nu au fost stabilite, ele urmand sa rezulte dintr-un studiu de fezabilitate. Banii vor fi alocati de la bugetul local.

Constructia are legatura cu proiectul amenajarii in zona respectiva a unui parc de agrement pentru care exista deja proiect. Municipalitatea se pregateste sa dea drumul la licitatie pana la sfarsitul lunii iunie.

Parcul va dispune atat de zone de promenada, cat si de bazine de innot si terenuri de sport. Acesta ar urma sa deserveasca zonele Trivale, Gavana si Teilor-Marasesti.

Valoarea proiectului este de peste 15 milioane de lei, iar banii sunt alocati de la bugetul local. Se doreste ca darea sa in functiune sa aiba loc cel mai tarziu vara viitoare, daca nu chiar in primavara lui 2012.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3