930×122 CAPRA 5

accident_sibiu_autocar

40 de argeseni accidentati la Sibiu

Grav accident cu un autocar pe DN1, in judetul Sibiu. Cei 40 de pasageri se întorceau de la muncă, din Spania, şi se îndreptau spre Curtea de Argeş. Şocaţi de cele petrecute, oamenii au povestit la locul accidentului că, cel mai probabil, şoferul a adormit la volan. În urma impactului, şoferul de rezervă al autocarului a fost proiectat prin parbriz şi a murit pe loc.

Un autocar ai firmei Saiz Tour cu 40 de persoane la bord s-a ciocnit, in aceasta dimineata, cu o autobasculanta pe DN 1 in judetul Sibiu, in apropierea localitatii Vestem. Autocarul venea din Spania si se indrepta spre Pitesti, destinatia finala fiind Curtea de Arges.
Se pare ca soferul autocarului nu a observat autobasculata oprita pe marginea drumului. Basculanta era oprita din cauza unei defectiuni aceasta fiind semnalizata cu triunghi reflectorizant. Politistiit au stabilit ca soferul tirului a adormit la volan. 19 raniti au ajuns la spital cu politraumatisme si fracturi, dar starea lor e stabila. Alti cinci sunt in stare destul de grava, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Sibiu.

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3