930 x122 grota rece

Si-a luat pamant pe timp de criza

cl2Un consilier local al PSD Pitesti a decis ca este timpul sa investeasca in imobiliare, in conditiile in care sunt multi cei care nu stiu cum sa vanda mai repede terenurile sau apartamentele pe care le-au cumparat la suprapret in perioada de asa-zis boom economic al Romaniei. Consilierul cu pricina profita acum de preturile care s-au redus foarte mult fata de perioada 2007-2008.

Preturile la terenuri au scazut foarte mult ca urmare a crizei economice si financiare, iar ofertele de vanzare s-au inmultit peste masura. Cine a avut bani cu siguranta a facut in aceasta perioada o afacere buna. Mai ales ca sunt multi cei care si-au ingropat banii in terenuri si imobile sperand ca vor da lovitura, iar acum efectiv chitaie dupa euro pe care ii intorceau alta data cu lopata!

Consilierul local al PSD Mihail Zaharia a procedat insa altfel. El a cumparat cand preturile au scazut mult. Este adevarat, nu foarte mult teren, dar totusi un teren la Pitesti. Conform declaratiei sale de avere, Zaharia a achizitionat un teren in 2010 chiar la Pitesti (518 mp). Zaharia a mai mostenit in 2008 alti 4.000 de metri patrati de teren tot in municipiul resedinta de judet.

Conform ultimei declaratii de avere, Mihail Zaharia are doua apartamente si o casa, o masina Skoda, 5.000 de euro in Trezorerie, dar si datorii de 11.000 de euro, insa creditul are termen scadent anul in curs.

Ca profesor de matematica la Scoala Nr. 7 din Pitesti, Zaharia a castigat anul trecut suma de 31.000 de lei, iar sotia sa a avut o pensie totala de 15.000 lei.

555×222 grota rece
570×90 MAIA