930 x122 grota rece

Mutu

Mutu, din nou cetatean de onoare

Pitesteanul Adrian Mutu, unul dintre cei mai talentati fotbalisti pe care i-a dat Romania, dar si unul dintre cei mai capriciosi si inconstanti in timp, isi mai adauga un titlu in palmares. Nu este vorba de un titlu la fotbal, ci la un titlu de cetatean de onoare al unei localitati cunoscute din tara noastra.

Astfel, marti, 28 iunie, Adrian Mutu este „citat” la Busteni, statiune montana apreciata in Romania, pentru a primi un titlu de cetatean de onoare al acesteia. Primarul Emanoil Savin a declarat ca este foarte fericit ca a reusit sa convinga Consiliul Local sa ii acorde acest titlu lui Mutu, unul dintre fotbalistii sai preferati.

Alaturi de Mutu vor mai fi premiati alti doi sportivi remarcabili. Primul este Ilie Nastase, fost tenisman, si judoka Alina Dumitru (care de asemenea are stranse legaturi cu Pitestiul). Ceremonia va avea loc la Primaria Busteni de pe Valea Prahovei.

Adrian Mutu a mai primit un titlu de cetatean de onoare, cel al municipiului Pitesti. Titlul primit atunci a fost unul contestat dupa o vreme, in momentul in care „Briliantul” a avut probleme cu suspendarile din cauza consumului de substante interzise sau in urma unor scandaluri in care a fost implicat.

Primarul Tudor Pendiuc sustine insa ca Mutu este o valoare a Pitestiului si trebuie recunoscuta ca atare, mai ales ca in ultimele meciuri la Nationala de fotbal a demonstrat ca o parte din esecul actualei campanii de calificare este cauzat si de lipsa sa din angrenajul echipei pentru o perioada de timp.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90