New Profesional Consult 930 x 122

adrian-neaga-nicolae-dica

CS Mioveni: Bani de vedete da, pentru bilete ba!

Dacia Mioveni nu mai are bani pentru cantonament. Desi clubul a avut fonduri sa ii aduca la echipa pe vedetele Dica si Neaga, conducerea a anulat cantonamentul din Macedonia din cauza lipsei banilor pentru biletele de avion.

 

Dupa ce si-au „tras” vedete ca Nicolae Dica si Adrian Neaga, ale caror salarii lunare sunt estimate la 10.000 de euro lunar, fotbalistii din Mioveni s-au trezit ca nu mai au bani de… bilete de avion. Antrenorul Ionut Popa si-ar fi dorit in programul de pregatire un cantonament in Macedonia, locul unde fotbalistii argeseni au fost si anul trecut. Doar ca varianta deplasarii cu autocarul a cazut, intrucit s-ar fi pierdut doua zile pe drum, iar pentru avion n-au mai fost bani.

 

Singura echipa argeseana din Liga I ar fi trebuit sa plece duminica in stagiul de pregatire din Macedonia, unde avea programate 5 amicale in cele 10 zile de cantonament. Formatia lui Ionut Popa este nou promovata cu cele mai spectaculoase achizitii in aceasta pauza, reusind sa semneze cu fostii internationali Nicolae Dica si Adrian Neaga, ale caror salarii lunare sunt estimate la 10.000 de euro lunar.

CS Mioveni se va antrena pentru Liga I in partide cu formatii din esaloanele inferioare din România.  CS Mioveni a incheiat Seria a II-a a ligii secunde pe locul 3, ratand promovarea, dar s-au „trezit” in Liga I dupa ce FC Bihor nu a primit licenta.

New Profesional Consult-555×222
570×90 MAIA