930 x122 grota rece

arte_martiale

Pe urmele lui…Bruce Lee

Studentii de la Universitatea din Pitesti care se pregatesc sa devina politisti locali au inceput si cursuri de…arte martiale. Pregatirea specifica in acest caz este realizata in cadrul proiectului « Instruire pentru un viitor mai bun » derulat de Asociatia Cred in Tine (CinT).

Studentii  de la specializarea Politie Comunitara din cadrul Universitatii din Pitesti, sub indrumarea domnului profesor de arte martiale Francisc Teodoroiu, in cadrul proiectului INSTRUIRE PENTRU UN VIITOR MAI BUN demarat de Asociatia Cred in Tine (CinT) au inceput pregatirea fizica specifica si necesara specializari respective.

Acestia au fost foarte receptivi la tehnicile predate si extrem de entuziasti in aplicarea acestora, urmand ca in perioada imediat urmatoare studentii sa beneficieze si de serviciile oferite de catre o firma de paza si protectie. Este vorba de instruire in domeniul activitatilor de paza si protectie, interventii, monitorizare obiective, poligon etc – cu, functie de performantele si cunostiintele asimilate, posibilitatea angajarii acestora de catre firma cu pricina.

In cadrul proiectului, in functie de rezultate, se va lua in calcul si necesitatea unei initiative legislative, deoarece acesta vizeaza modificarea sistemului de invatamant.

Proiectul a fost sustinut si de Robert Ion, Director la Casa de Cultura a Studentilor, si de Gheorghe Barbu, rector al Universitatii din Pitesti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3