930X122 MAIA

AccidentMortalMaracineni21

Si-a accidentat mortal…sotia

Încă o dată se dovedeşte că nu te poţi baza prea mult pe autoturismul pe care îl deţii atunci când te deplasezi cu viteză exagerată pe drum. Iar de o astfel de experienţă (destul de tragică), a avut parte piteşteanul Nicolae Dan Ionescu, de 49 de ani ( mecanic în cadrul Schelei de Petrol de la Poiana Lacului) şi care aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia se îndrepta spre Câmpulung

Sau mai exact spre Mioveni, acolo unde soţia sa, Carmen Gabriela Ionescu, de 48 de ani, lucra în cadrul Uzinelor „Dacia – Renault” ca şef Serviciu Vânzări Auto. Ajuns aproape de ieşirea din comuna Mărăcineni dar, deplasându-se cu viteză exagerată, şoferul a pierdut la un moment dat controlul volanului iar autoturismul, părăsind şoseaua, s-a izbit violent de un stâlp ( ce susţine reţeaua electrică şi de telefonie), fiind apoi proiectat într-un copac ornamental, răsturnându-se.

Carmen Gabriela Ionescu , pasageră pe locul dreapta faţa ( cunoscut şi ca „locul…mortului”), deşi purta centura de siguranţă – ca şi şoferul de altfel- nu a supravieţuit impactului violent, personalul medical al ambulanţei constatând la sosirea lor la locul faptei, decesul acesteia. Toată atenţia acestora s-a îndreptat imediat asupra celui de la volan şi care, după acordarea primului ajutor şi stabilizare a fost transportat la Spitalul Judeţean, medicii constatând că Nicolae Dan Ionescu a suferit vătămări corporale grave. Pe numele şoferului vinovat a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3