pizzeria sapori  930 122

BAC-2011-300x226

I WILL BE …BAC! Meditatii Universitare Gratuite!

I WILL BE …BAC! Meditatii Universitare Gratuite!

Motivele esecurilor de la BAC Iulie 2011 vor fi subiect de cercetare …istorica. Prietenul la greu se cunoaste! Sunt sigur ca fostii participanti la examene au multe de spus si chiar de reprosat. Vreti sa va faceti vocea auzita! Deveniti jurnalisti! Pana sa va inscrieti la Jurnalism, Universitatea din Piteşti, începând cu 12 iulie 2011, va anunta ca organizează, intre orele 9 si 17, cursuri gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, pentru sesiunea august 2011. Repet, meditatii gratuite cu profesori universitari!

Pregătirile sau meditatiile, cum se mai spune, se vor tine la urmatoarele adrese, pentru urmatoarele discipline de examen de bacalaureat:

 

-matematică, fizică, chimie, biologie la Facultatea de Ştiinţe, Str. Târgul din Vale nr. 1, conform programului afişat la sediul facultăţii;

-limba română şi sociologie la Facultatea de Litere, Str. Gh. Doja, nr. 41, conform programului afişat la sediul facultăţii;

-istorie, filosofie la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, str. Targul din Vale nr. 1, conform programului afişat la sediul facultăţii.

Dupa ce luati BAC-ul, va astept sa devenit jurnalisti la Universitatea din Pitesti. Mai ales daca doriti ca opinia voastra asupra lumii in care traim sa fie auzita. Sincer, doar scolile de jurnalism din Transilvania au dotari mai bune decat ale noastre. Pitestiul ramane o capitala nerecunoscuta a publicatiilor locale din Muntenia. Toate publicatiile locale si nationale, din presa scrisa si audio-vizual au nevoie de specialisti in comunicare. Bafta!

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90