Kaia 930 x 120

dacia_mioveni_logo

Dacia Mioveni isi prezinta vineri lotul de vedete

Greu de crezut in urma cu doi ani, dar acum este confirmat! Criza a lovit atit de rau in unele cluburi de fotbal incit s-a ajuns ca Dinamo sa-i ofere lui Margaritescu un contract mai prost financiar decit o face CS Mioveni. “China” urmeaza  sa rezilieze contractul cu Dinamo pentru a juca la Mioveni. Vineri, Dacia Mioveni isi va prezenta oficial vedetele si noul lot pentru campionatul 2011-2012. 

 

Dacia Mioveni , singura echipa argseseana care evolueaza in Liga I, isi va prezenta lotul pentru sezonul 2011-2012 in cadrul unui meci amical cu formatia din Liga a II-a, CSM Ramnicu Vâlcea. Partida va avea loc vineri, de la ora 19.00, pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, intrarea spectatorilor fiind libera. In acest meci, suporterii ii vor putea vedea pe cei noua jucatori transferati in aceasta vara: portarii Valentin Coca si Cristian Haisan , fundasii Ionut Voicu, Adrian Iordache si George Neagu, mijlocasul Mihai Dina si atacantii Nicolae Dica, Ciprian Tanasa si Adrian Neaga.             

Pâna vineri insa, numarul achizitiilor s-ar putea mari, gruparea argeseana asteptând raspunsurile mijlocasilor Andrei Margaritescu si Iulian Tames. Cei doi urmeaza sa isi rezilieze contractele cu cluburile Dinamo, respectiv Poli Timisoara, pentru a evolua in sezonul urmator la Mioveni.

 

Andrei Margaritescu a revint miercuri din Austria, unde a ramas intr-o minivacanta dupa cantonamentul cu cainii rosii, iar pana vineri s-a putea pune la dispozitia antrenorului Ionut Popa, la Mioveni. CS Mioveni ii ofera lui Margaritescu in jur de 8 – 10.000 de euro pe luna, in timp ce la Dinamo semnase in aceasta vara o intelegere pe un an pentru 7.000 de euro pe luna.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90