New Profesional Consult 930 x 122

pendiuc.1

Pendiuc, la Ziua Frantei

Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, si sotia sa, Gabriela, au fost invitati sa participe la manifestarile organizate la resedinta ambasadorului Frantei in Romania din Bucuresti cu ocazia Zilei Frantei, 14 iulie. Inainte de a ajunge la evenimentul respectiv, insa, Tudor Pendiuc va participa in aceeasi zi la o serie de intalniri foarte importante.

Prima intalnire este cea de la sediul Asociatiei Municipiilor din Romania cu doua firme. Prima firma este BMC, cea care a livrat cateva autobuze in urma cu cativa ani si la Pitesti. A doua intalnire este cu o firma spaniola in domeniul IT. Ambele vor sa propuna o serie de parteneriate cu autoritatile locale din Romania.

Tudor Pendiuc participa la intalnirile respective ca presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

Dupa intalnirea cu cele doua firme, Pendiuc va merge, tot la Bucuresti, la o sedinta a Comisiei Nationale de Acordare a Imprumuturilor al carei membru este. Cu aceasta ocazie va fi luata in discutie retragerea unor sume de bani acordate ca imprumut unor Primarii, inclusiv sectorul 5 din Bucuresti, care nu au consumat fondurile alocate.

Banii ar urma sa fie directionati catre Primarii care au nevoie stringenta de bani. „Manevra” ar urma sa aiba loc in contextul in care plafoanele pentru imprumuturi acordate municipalitatilor au fost deja epuizate la nivel national si Guvernul nu mai aproba altele.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90