Kaia 930 x 120

apa_robinet

Apa Canal isi cere scuze pentru altii

Nu de putine ori se intampla ca activitatea noastra sa depinda in buna masura de altii si, din pacate, sa nu putem interveni pentru a rezolva o problema. In aceeasi situatie este si SC Apa Canal 2000 SA, societate care nu a putut livra apa potabila in comuna Mosoaia din cauza lipsei de reactie a unei entitati care apartine Consiliului Judetean Arges.

Concret, in perioada 3 iulie – 11 iulie 2011 au avut loc doua avarii majore pentru a caror remediere nu s-a intervenit la timp, retelele apartinand fostei societati de apa a Consiliului Judetean, SC Apa Arges SA. Aceeasi societate are si datorii catre Apa Canal, a carei conducere a decis sa ceara scuze locuitorilor din Mosoaia, desi vina pentru nefurnizarea apei nu ii apartine.

« Ne cerem scuze populatiei din comuna Mosoaia, pentru disfunctionalitatea din sistemul de distributie apa potabila din comuna dumneavoastra, acest lucru datorandu-se avariilor repetate de pe conducta de aductiune, conducta apartinand  S.C. Apa Arges S.A., societate a Consiliului Judetean Arges si pentru care nu s-a intervenit la timp.

In perioada 03.07.2011 – 11.07.2011, au avut loc 2 (doua) avarii majore, fapt pentru care S.C. APA CANAL 2000 S.A., nu a putut furniza apa potabila in conditii corespunzatoare, din acest motiv avand de suferit populatia din Platforma Cotmeana. », se arata intr-un comunicat semnat de Gelu Mujea, directorul SC Apa Canal 2000 SA Pitesti.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90