930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT SPECTACULOS ÎN PITEȘTI. MAȘINI DISTRUSE

UPDATE: Poliția Argeș informează că evenimentul rutier petrecut azi noapte în Pitești nu s-a soldat cu victime, fiind încadrat la tamponare.

Citiți și: Pitești. Impact ,,incorect”: Un Audi a fost făcut ,,franjuri” de un autobuz

Potrivit sursei citate, șoferul BMW-ului, un tânăr de 26 de ani, din comuna Bascov, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzilor de circulație și a lovit un Opel parcat (care ulterior s-a răsturnat). Șoferul BMW-ului a fost sancționat cu o amendă de 580 de lei.

Pe de altă parte, în ceea ce privește accidentul din Clucereasa, Poliția transmite că acesta s-a produs după ce șoferul Loganului (în vârstă de 27 de ani, din orașul Mioveni) nu s-a asigurat la ieșirea de pe un drum comunal.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

A lovit motocicleta, condusă regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din comuna Stâlpeni. Motociclistul, care a fost rănit ușor, a fost transportat la spital.

Un accident de circulație s-a produs azi noapte, în jurul orei 2, pe bulevardul Republicii din Pitești.

Potrivit primelor informații, un BMW ar fi lovit un autoturism parcat. Mașinile au fost serios avariate. Nu se știe, momentan, dacă au existat și victime.

Tot azi noapte, un eveniment rutier a avut loc și în zona Clucereasa din orașul Mioveni. Au fost implicate un Logan și o motocicletă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90