930 x122 grota rece

atop

Dispare Autoritatea de Ordine Publica?

Reorganizarea tarii pare a fi o afacere care inclina mai multe spre interesele poiliticienilor decat cele ale ale cetatenilor. Una dintre institutiile care ar putea sa dispara ca urmare a reorganizarii administrativ – teritoriale a tarii este Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica a judetului Arges.

In contextul in care se discuta tot mai mult despre regionalizare, despre reorganizare administrativ – teritoriala, Nicolae Corban, consilier judetean al PSD, sustine ca vor exista mari transformari si din punct de vedere al ordinii publice. Nicolae Corban este presedinte al Autoritatii Judetene Teritoriale de Ordine Publica Arges.

„In curand o sa aiba loc alegeri la nivelul structurilor nationale ale ATOP, caci avem o astfel de asociatie la nivel national. Nu o sa candidez pentru nicio functie. Nici nu stiu daca ATOP-urile vor mai functiona dupa ce se va face reorganizarea, asa ca totul trebuie, probabil, regandit.

ATOP este o structura importanta la nivelul judetului si rolul sau va trebui preluat cumva de o alta institutie, ori sa fie continuat intr-o alta forma”, ne-a declarat Nicolae Corban.

ATOP reuneste in cadrul sau reprezentanti ai tuturor structurilor de ordine publica din judet, incepand cu Politia si terminand cu Jandarmeria, si functioneaza pe langa Consiliul Judetean.

New Profesional Consult-555×222
eurial 570×90