Eurial 930 x 122

solomon_catuse_arges

De la Colibasi, la Primarie

A fost inchis la Penitenciarul Colibasi din Mioveni, Arges, pentru fapte de coruptie, dar acum isi vrea „tronul” inapoi. Din acest motiv, Antonie Solomon, caci despre el este vorba, a anuntat ca va candida la Primaria Craiova din nou. Nu insa din partea PDL.

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, va candida din nou la functia de edil sef al capitalei Baniei din partea UNPR. Solomon era primar cand a fost arestat intr-un dosar de luare de mita de la omul de afaceri pitestean Cornel Penescu, el fiind incarcerat cateva luni la Penitenciarul Colibasi.

Tot atunci el si-a pierdut si mandatul (pe care il obtinuse din partea PDL). Antonie Solomon a fost arestat la 3 martie 2010 sub acuzatia ca a primit 50.000 de euro mita pentru eliberarea autorizatiei de construire a hipermarketului PIC din Banie.

Solomon a fost mult timp perceput ca unul dintre liderii locali importanti ai PDL, stand alaturi de Traian Basescu, presedintele tarii, si de Emil Boc, premier, in toate campaniile electorale din Dolj, dar si in alte zone ale tarii. El este acum inlocuit din functia de primar tot de un reprezentant al PDL.

Pe locul doi in topul preferintelor craiovenilor pentru Primarie se afla pesedista Lia Olguta Vasilescu, cea care la un moment dat era in carti pentru a prelua din partea organizatiei centrale a partidului activitatea de coordonare a PSD Arges. De altfel, Lia Olguta Vasilescu a fost la Pitesti in mai multe randuri pentru a sustine cauza liderului PSD Arges, Constantin Nicolescu, cel care a fost retinut la inceputul anului 2011 intr-un dosar de coruptie.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90