Eurial 930 x 122

copos

Copos, larg la buzunare!

George Copos, fost senator de Arges al PC, patron al Ana Imep si Ana Mep la Pitesti, pare sa isi fi revizuit comportamentul fata de echipa de fotbal pe care o sustine, Rapid Bucuresti. Pana acum, Copos a demonstrat de fiecare data ca are arici la buzunar cand vine vorba de fotbal (si nu numai, muncitorii de la Ana Imep stiu despre ce e vorba!). Cel putin in privinta fotbalului, lucrurile par sa se schimbe.

Rapid a invins-o pe FC Vaslui cu 3-0, la doua zile dupa ce jucatorii isi primisera banii pe luna mai. Dupa meci au mai avut parte de o bucurie.

Pe 5 august, la Nyon, se va trage la sorti play-off-ul pentru Europa League, in care Rapid este calificata din nou dupa doi ani de absenta, iar conducerea clubului nici nu se gandeste sa rateze accesul in grupe.

Dinu Gheorghe, presedintele clubului, si George Copos incearca sa-i motiveze financiar pe jucatori pentru acest obiectiv si, bucurosi de galopul de sanatate din partida cu Vaslui, au anuntat prima de calificare. „Daca ajungem in grupele Europa League, fiecare dintre voi are cate 30.000 de euro”, scrie ProSport.

Pentru George Copos lunile iunie si iulie sunt cele mai relaxate din tot anul. In aceasta perioada majoritatea jucatorilor nu au salarii de primit. La Rapid, jucatorii semneaza un contract pe 10 luni, si nu pe 12, de aici fiind posibila si linistea despre care vorbeam.

555×222 grota rece
eurial 570×90