930 x122 grota rece

solomon_catuse_arges

Antonie Solomon, din nou primar

Antonie Solomon a revenit la Primaria Craiova unde si-a reluat activitatea de primar luni, 25 iulie. Conform presei doljene, Solomon si-a castigat in instanta dreptul de a reveni pe post dupa ce a fost eliberat din Penitenciarul Colibasi pe motiv ca ar fi primit mita de la omul de afaceri Cornel Penescu.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, isi poate exercita din nou atributiile de edil si poate calatori in toata tara, a stabilit, joi, Curtea de Apel Galati, care a respins recursul procurorilor DNA la decizia Tribunalului Galati.

Antonie Solomon a fost arestat pentru primirea unei mite de 50.000 de euro de la un actionar principal al firmei PIC din Pitesti, 40.000 de euro fiind pentru emiterea autorizatiei de construire a unui hypermarket PIC la Craiova si 10.000 de euro pentru a asigura transport public pana la hypermarket.

Antonie Solomon este acuzat de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Pitesti de infractiunile de luare de mita in forma continuata, fals intelectual si uz de fals.

El a fost pus in libertate pe 8 septembrie 2010, dupa sase luni de arest preventiv.

555 X 222 CAPRA
eurial 570×90