930×122 CAPRA 5

anders-behring-breivik

Atacatorul din Norvegia a avut angajati romani

Anders Behring Breivik, barbatul care a comis cele mai sangeroase atentate din istoria moderna a Norvegiei si caruia i-au cazut victime 93 de persoane, a avut angajati romani. In plus, pe langa cultul pentru domnitorul Vlad Tepes – alaturi de alte figuri similare ale istoriei universale -, Breivik a fost interesat si de Noua Dreapta, PRM si numarul mare de tigani din Romania.

Conform HotNews, in manifestul „2083: O declaratie europeana de independenta”, Anders Behring Breivik se refera in mai multe randuri la Romania. Norvegianul face referire la deportarile din Baragan, romii din tara noastra, formatiunile politice PRM si Noua Dreapta, precum si despre cum a reusit sa-si finanteze atacurile prin intermediul unei companii care folosea forta de munca din Romania.

Iata, de exemplu, ce scrie despre deportarile din Baragan: „Deportarile din Baragan au fost o serie de actiuni pe scara larga, efectuate in anii ’50 de catre regimul Comunist Roman. Scopul lor a fost mutarea fortata a oamenilor care locuiau pe o raza de aproximativ 25 de kilometri de granita iugoslava (actualele judete Timis, Caras-Severin si Mehedinti) in Campia Baraganului. Scopul, asa cum a fost dezvaluit ulterior intr-un document scris in Timisoara, in 1956, a fost ‘purificarea Banatului’: purificarea etnica de germani, sarbi si aromani”.

El mai afirma ca a avut si angajati romani la compania pe care a fondat-o, dar si ca a facut afaceri in tara noastra. El vorbeste despre „externalizarea de servicii de programare pentru clienti din SUA si Europa, prin utilizarea fortei de munca din Indonezia, Rusia si Romania. Produsele variau de la site-uri web, la solutii avansate de software.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570×90 MAIA