930X122 MAIA

daciamioveni2

Georgescu: Daca nu vin rezultatele, in iarna schimbam tot la CS Mioveni

Vineri, CS Mioveni spera sa obtina primele puncte de la revenirea in prima liga. Oficialii vor toate cele trei puncte, mai ales ca meciul se disputa pe teren propriu si ca sunt in derulare si Zilele Mioveniului. Astra este insa o nuca destul de tare, mai ales daca ne gandim la ce prestatii au avut elevii lui Ionut Popa in primele doua meciuri.

Primarul Ion Georgescu nu va vedea meciul, avand in vedere ca in acea perioada se vor derula alte evenimente unde trebuie sa fie prezent, inclusiv Festivalul Carpati, insa spune ca vrea victoria. Primarul din Mioveni a promis ca „in mod cert CS Mioveni nu va retrograda”, amenintand cu o remaniere severa a lotului in iarna daca rezultatele nu sunt multumitoare. „Nu o sa fiu la meci dar sper sa ma bucur la final, prin obtinerea celor trei puncte. Eu nu le pot garanta suporterilor din Mioveni decat ca CS Mioveni nu va retrograda. Daca rezultatele nu vor aparea, in vacanta de iarna schimbam tot! Mai avem 17 etape atunci, destul cat sa ne revenim”, a afirmat Georgescu.

CS Mioveni a transferat inainte de inceperea campionatului mai multi jucatori cu (re)nume si cu state vechi in prima liga: Nicolae Dica, Rica Neaga, portarul Haisan sau fostul dinamovist Margaritescu.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3