pizzeria sapori  930 122

debransare

Nu se mai primesc cereri de debransare

SC Termo Calor Confort SA Pitesti a decis sa nu mai primeasca, incepand cu data de 16 august, cereri de debransare de la sistemul centralizat de incalzire. In perioada urmatoare vor incepe probele de presiune in sistemul de termoficare, motiv pentru care nu se mai accepta debransari.

Consiliul Local aprobase inca din primavara un termen limita pana la care sa se primeasca aceste cereri de deconectare. Cei care au depus deja cererea de deconectare in termen sunt asteptati insa in continuare cu documentatia de reconsiderare a instalatiilor blocului si dupa ce platesc suma de 35 lei pentru fiecare calorifer vor fi deconectati. Imediat dupa aceea va fi semnat un proces verbal de deconectare.

Cei care au depus cererea in termenul legal pot face deconectarea pana la data de 30 septembrie 2011, informeaza conducerea SC Termo Calor Confort SA.

„Pana acum au depus cereri de deconectare 1.995 de persoane si au fost finalizate deconectarile pentru 445 apartamente”, ne-a declarat Sorin Apostoliceanu, seul Biroului Furnizare Facturare de la Termo Calor.

Anul trecut, pana la aceasta data fusesera deja inregistrate circa 5.000 de cereri de debransare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3