pizzeria sapori  930 122

centruVoina005

Centrul Apelor Romane de la Voina, locul perfect pentru excursii si evenimente

Dacă vă gândiţi cum să petreceţi timpul liber în mijlocul naturii, fără să fiţi deranjaţi, dar în acelaşi timp să beneficiaţi de confortul casei dumneavoastră, nu este nevoie să vă gândiţi la bugete pentru deplasări în străinătate sau la drumuri enervante de la un capăt la altul al ţării.

Aproape de Iezer, la câţiva kilometri distanţă de Câmpulung Muscel, în vecintătatea barajului Râuşor, învăluită de pădure, vă aşteaptă Centrul de Perfectionare al Apelor Române de la Voina.

Camere şi apartamente ca în hotelurile din oraş, bucătărie proprie, sală de conferinţe multifuncţională în care pot fi organizate seminarii, simpozioane, team-building-uri, televiziune prin satelit. Şi, mai ales, gazde primitoare la orice oră din zi şi din noapte. Pentru cei care preferă turismul de agrement, poate fi opţiunea perfectă, indiferent că vin cu prietenii, colegii sau familia.

Cabana Apelor Române de la Voina este şi unul din locurile preferate de lotul olimpic de caiac-canoe, de multe ori sportivii coordonaţi de maestrul emerit Ivan Patzaichin pregătindu-se aici înaintea marilor competiţii.

Aerul curat, vederea deosebită, posibilitatea de a face mişcare, toate sunt la îndemână.

Şi pentru iubitorii de munte Centrul de Perfectionare al Apelor Române de la Voina poate însemna un punct de reper. Un ultim popas spre urcuşul spre refugiul Iezer, de unde puteţi merge spre vârful muntelui. Tot dinspre cabană, puteţi merge spre celălalt vârf cunoscut, Păpuşa.

Contact: 0741242263

centruVoina001centruVoina003centruVoina004centruVoina006centruVoina007ReportajVoinaIvanPatzaichin27

Kaia 555×222
570 X 90 POSADA 3